Är du vår nya kollega? 

Vi söker fler engagerade kollegor som vill skapa Construct IT:s framtid och driva vår gemensamma utveckling och expansion – som människor och som företag. Välkommen med din ansökan till newstar@constructit.se.

Hur det är hos oss

Du blir del av ett kompetent team som skapar digitala lösningar på våra kunders utmaningar. Vi drivs av att leverera kvalité genom att skriva ren och hållbar kod.  

Konsultrollen formas efter ditt intresseområde och din expertis. Vi satsar på den senaste tekniken och lägger stort vikt vid kompetensutveckling samt intern kompetensöverföring. 

Gemenskap och tillhörighet är viktigt för oss. Vårt inhouseteam sitter centralt placerade och finns alltid tillhands att bolla med, på vårt kontor eller digitalt. Vi samlas också regelbundet på digital techlunch, en AW eller någon rolig aktivitet.  

Möt några av våra konsulter

Möt Miranda
Intervju med en projekt- och förvaltningsledare.

Möt Charlie
Intervju med en fullstackutvecklare med fokus .Net och Umbraco

Möt Amir
Intervju med en fullstackutvecklare som sitter i alla delar av stacken.

Möt Federico
Intervju med konsult som trivs att ständigt utvecklas.

Möt Denise
Intervju med expert inom Episerver Commerce.

Kontakt

Är du en talang utöver det vanliga? Som vill skapa framtidens digitala lösningar åt våra kunder? Eller är du företagsledare som vill transformera din verksamhet digitalt? Välkommen att höra av dig med frågor och funderingar. Har du vägarna förbi på Drottninggatan 32? Ring på – så bjuder vi på kaffe.