Lediga tjänsterFrontend-utvecklare

Vi söker nya engagerade kollegor som vill vara med på vår expansionsresa och forma Construct IT framåt, det gör vi tillsammans. Hos oss möts du av en familjär, öppen och personlig arbetsplats.

Hur det är hos oss

Du blir del av ett kompetent team som skapar digitala lösningar på våra kunders utmaningar. Vi drivs av att leverera kvalité genom att skriva ren och hållbar kod.  

Konsultrollen formas efter ditt intresseområde och din expertis. Vi satsar på den senaste tekniken och lägger stort vikt vid kompetensutveckling samt intern kompetensöverföring. 

Gemenskap och tillhörighet är viktigt för oss. Vårt inhouseteam sitter centralt placerade och finns alltid tillhands att bolla med, på vårt kontor eller digitalt. Vi samlas också regelbundet på digital techlunch, en AW eller någon rolig aktivitet.  

Det är givande att få möjlighet att vara med från uppstart i alla projekt. Jag får ge en insikt i hur man ska börja, har även testat på UX/UI i några projekt.

Charles Bublies

Vem vi söker?

Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas som frontend-utvecklare i rollen som konsult, där du kommer vara del av nyutvecklingsprojekt hos kund. Du kommer driva våra kunders projekt och affärer framåt.

Vad ser vi att du har för att passa i rollen?

  • Gärna 6 års erfarenhet sedan examen.
  • Erfarenhet av HTML, CSS, SASS, LESS.
  • Erfarenhet av moderna JavaScript ramverk.
  • Du trivs i konsultrollen eller så är du nyfiken på att ta klivet ut som konsult.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Ansök nu Frontend-utvecklare

Kontakt

Är du en talang utöver det vanliga? Som vill skapa framtidens digitala lösningar åt våra kunder? Eller är du företagsledare som vill transformera din verksamhet digitalt? Välkommen att höra av dig med frågor och funderingar. Har du vägarna förbi på Sveavägen? Ring på – så bjuder vi på kaffe.